ZPRACOVÁNÍ A PRODEJ ZVĚŘINY
Nabízíme zvěřinové maso jelení, daňčí, srnčí, kančí a mufloní. Pro český trh dodáváme standardizované řezy zvěřinového masa.
Vykoupená zvěř se rozbourá na jednotlivé díly, jako kýty, hřbet, plec, krk, a to v úpravě s kostí, nebo bez kosti. Opracovaná a odblaněná zvěřina se vakuově balí a hluboce zamražená se prodává. V době lovecké sezony je možno po dohodě připravit i zvěřinu chlazenou. Velikost jednotlivých dílů se přizpůsobuje požadavkům zákazníka.
SORTIMENT NABÍZENÉHO MASA
- kýta bez kosti
- kýta 4 řez
- guláš
- plec bez kosti
- hřbet bez kosti
- kýta bez kosti
- kýta 4 řez
- guláš
- plec bez kosti
- hřbet bez kosti
- kýta bez kosti
- kýta 4 řez
- guláš
- plec bez kosti
- hřbet bez kosti
- kýta bez kosti
- kýta 4 řez
- guláš
- plec bez kosti
- hřbet bez kosti
- kýta bez kosti
- kýta 4 řez
- guláš
- plec bez kosti
- hřbet bez kosti
CENÍK
Aktuální ceník prodávané zvěřiny si vám zašleme na vyžádání.